EVE Architecten

Wij laten de woon- en leefomgeving schitteren door in samenspraak verrassende, heldere vormgeving te creëren. Onze organisatie is hierop ingericht. We bereiken dit door vast te houden aan onze vier kernwaarden.

Passievol
Wij hebben liefde voor ons vak en zijn trots op ons bedrijf. We geloven wat we doen. En dat we goed zijn in wat we doen. We hebben passie voor ons bedrijf, onze visie en onze producten. Dat maakt ons zo gedreven dat we graag een stapje extra doen.

Eerlijk
We vinden het belangrijk dat we open zijn in wat we kunnen en wat we niet kunnen. We doen ons niet mooier voor dan we zijn. Wij spelen volgens de regels het spel. Wij weten dat eerlijk het langst duurt.

Effectief
We luisteren goed naar de vraag en maken ontwerpen op maat. We denken mee met klanten. We denken in oplossingen. We vinden het belangrijk snel en accuraat te reageren op de vragen van onze klanten en zijn creatief bij het nemen van obstakels.

Samen
Samen kunnen we bergen werk verzetten. Ieder met z'n eigen talenten brengen we het beste in elkaar naar boven. Elkaar een handje helpen. Samen de schouders eronder. En... een geintje op zijn tijd moet kunnen!

 

terug

ELPER

Zwiggelte

Elperweg 5
9433 TJ
info@elperbrink.nl

VOF ElperBrink

KvK: 59916982
Bank: NL37RABO0175265003
BTW: NL853693961B01

o2planrealisatie.jpg

Cloudfaction, internetspecialisten. O2 Planrealisatie®