Nieuws

O2 Planrealisatie
 1. pretwerk

 2. In samenwerking met de Coöperatieve Ontwikkelingsmaatschappij Groenstede heeft O2 Planrealisatie van het Drents Landschap opdracht gekregen voor de herontwikkeling van hun eigendom en invulling van de exploitatie van ‘De Lindenhorst’ aan de Schiphorsterweg 15 in De Schiphorst. Doelstelling is de Lindenhorst geschikt te maken voor mensen die zelfstandig kunnen wonen en hierbij zorg en ondersteuning nodig hebben, of mensen die begeleid wonen (intensieve zorg). De eerste fase houdt de invulling van de exploitatie in waarbij wij zorgdragen voor een exploitant.

  De Lindenhorst is een sfeervol herenhuis dat deel uitmaakt van landgoed de Havixhorst; een bijna 400 jaar oude Drentse Havenzate. Het ligt in een beschermd natuurgebied nabij het riviertje De Reest. Direct achter De Lindenhorst ligt een prachtig natuurbos met midden in het bos

 3. Na een zorgvuldig heeft O2 Planrealisatie van het Drents Landschap opdracht gekregen voor de herontwikkeling van hun eigendom en invulling van de exploitatie van ‘De Lindenhorst’ aan de Schiphorsterweg 15 in De Schiphorst. Doelstelling is de Lindenhorst geschikt te maken voor mensen die zelfstandig kunnen wonen en hierbij zorg en ondersteuning nodig hebben, of mensen die begeleid wonen (intensieve zorg). De eerste fase houdt de invulling van de exploitatie in waarbij wij zorgdragen voor een exploitant.

  De Lindenhorst is een sfeervol herenhuis dat deel uitmaakt van landgoed de Havixhorst; een bijna 400 jaar oude Drentse Havenzate. Het ligt in een beschermd natuurgebied nabij het riviertje De Reest. Direct achter De Lindenhorst ligt een prachtig natuurbos met midden in het bos

 4. Na een zorgvuldig proces, met inspraak van alle belanghebbenden, heeft de gemeenteraad op 22 juni unaniem haar fiat gegeven voor de uitbreiding van paardensportcentrum Stegeman. 'Wij kwamen in contact met O2 Planrealisatie via de paardensport' vertelt Martin Stegeman. Al geruime tijd liepen we met het idee rond ons bedrijf toekomstbestendiger te maken. Onze klanten, maar ook de Federatie, stellen steeds meer eisen aan onze accommodatie. Het dierenwelzijn en trainingsmogelijkheden worden steeds belangrijker. 'Daarnaast wil onze dochter het bedrijf straks graag overnemen' vult Sizzi Stegeman aan.

 5. 'We waren op zoek naar een verblijfsconcept voor ons nieuwe campingterrein', vertelt de eigenaar. 'Als eerste denk je aan chalets die door de bekende leveranciers worden aangeboden. Dit is de makkelijkste weg: model uitkiezen, kleur bepalen, indeling bekijken, leveringstermijn en prijs checken, en tenslotte bestellen. Hoe moeilijk kan het zijn. We zochten echter wat anders. Iets voor onszelf, op maat te maken en ruimte in keuzes. Toevallig kwamen we in contact met Anjo Booda van O2 Planrealisatie. Zij waren bezig met de ontwikkeling van hun ROEMM-concept: vernieuwend, doordacht, verrassend, betaalbaar en hoogwaardig. Precies datgene waar we naar op zoek waren.'

   

 6. Camping De Nieuwe Riet in Oud Gastel heeft voor ROEMM als partner voor de bouw van maximaal 25 recreatieverblijven. De Nieuwe Riet ligt op een voormalig boerenerf tussen Oud Gastel en Oudenbosch (Gemeente Halderberge) in het Bourgondisch West-Brabant. De eigenaren Chris en Sandra Visser/Koghee richten zich nadrukkelijk opmensen die de 40 gepasseerd zijn en die graag genieten van rust, ruimte, privacy, natuur en ontspanning. De camping is het hele jaar open. In de directe omgeving is alle ruimte om te wandelen, te fietsen, te winkelen of evenementen en musea te bezoeken en streekproducten proeven. Een paradijsje dat snel het rustige gevoel van vakantie en een thuis geeft.

  De percelen zijn circa 300 m² groot met een heerlijke tuin voor veel privacy. De verblijven worden grotendeels gesitueerd langs de waterloop en kijken uit over de weilanden. Er zijn 25 kavels beschikbaar zodat de kleinschaligheid en gemoedelijkheid blijft.

 7. O2 Planrealisatie is, in samenwerking met de VBK-groep uit Hoorn, in opdracht van Rimag gestart met het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek op vakantiepark Sallandshoeve in Nieuw Heeten. Rimag heeft op het vakantiepark 43 recreatiewoningen in eigendom. O2 Planrealisatie is gevraagd te onderzoeken op welke wijze de woningen het beste in de markt gezet kunnen worden.

 8. Bizzy Recreatie in Rijsbergen is een typisch voorbeeld van toeristische plattelandsontwikkeling. Toekomst perspectief in de landbouw ontbrak zodat, na een onderzoek door ZLTO en de KvK, gekozen is om zich verder te ontwikkelen tot recreatieondernemer. De opstallen werden verbouwd tot speel– en leerboerderij, een buitenspeeltuin ingericht en een mini-camping aangelegd. Dit alles mogelijk gemaakt door een art. 19 procedure.

  Bizzy 001

 9. Na een gedegen voorbereiding waarbij onder andere gesprekken hebben plaatsgevonden met gemeente en nutsbedrijven zijn we in november 2013 gestart met de ontwikkeling van het project. De samenwerking met onze partner Hilberink Bouwbedrijf uit Nieuw-Balinge is geformaliseerd. In de voorbereiding heeft ODIN Landschapsarchitecten een landschapsanalyse opgesteld met het 'moderne brinkconcept' als resultaat.

 10. Wij wensen onze relaties en volgers prettige feestdagen en een voorspoedig 2014. pic.twitter.com/Yfc8EUGIac

   

 11. De markt voor de tweede woning herstelt zich, ondanks het nog steeds bijzonder sombere consumentenvertrouwen volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In september 2013 vindt een nieuwe editie van de Second Home International (SHI) beurs plaats.

ELPER

Zwiggelte

Elperweg 5
9433 TJ
info@elperbrink.nl

VOF ElperBrink

KvK: 59916982
Bank: NL37RABO0175265003
BTW: NL853693961B01

o2planrealisatie.jpg

Cloudfaction, internetspecialisten. O2 Planrealisatie®